‘n Gebed vir die Mense in die Spervuur

Elkeen wat in julle kring groot wil word, moet julle dienaar wees.

Markus 10:43

Dankie, hemelse Vader, vir die mense in die voorste linies wat ons gemeenskappe en families dien, versorg en beskerm. Dankie vir hierdie dienende leiers, wat vir hierdie werk geroep is, opgelei is vir ‘n tyd soos nou, wat daagliks hulle eie gesondheid en veiligheid vir ander mense op die spel plaas.

Beskerm hulle asseblief teen gevaar. Gee vir hulle moed en krag. Wees naby hulle, Here en laat hulle u teenwoordigheid ervaar tydens die lang ure wat hulle werk.

Vader, voorsien hulle asseblief met alles wat hulle nodig het, vir die mense wat hulle dien asook hulle geliefdes. Omring hulle met mense wat hulle en hulle families sal help en ondersteun, terwyl hulle onbaatsugtig vir ander sorg.

U het gesê dat ons dit moeilik sal hê in hierdie wêreld, maar ook dat U die wêreld klaar oorwin het. Here, werk asseblief saam met die mense in die spervuur, om uiteindelik die beste moontlike resultate te lewer.

In die Naam van Jesus, amen.

Gebedsikoon

Bid in die Bybeltoep

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans