Wat geeft jou hoop?

Tekstballon

Wees altijd bereid verantwoording af te leggen van de verwachting waaruit u leeft, als daarom gevraagd wordt.  1 Petrus 3:15

Tekstballon

Iedereen houdt van goed nieuws.

Ken je die kick die je krijgt wanneer er iets weer hoop in je aanwakkert? Of je hart vult met vrede? Of je echt bemoedigt? Mensen vertellen ons geregeld over geweldige inzichten die ze in leesplannen vinden. En over de tekst van de dag die vaak precies overeen lijkt te komen met iets wat in hun leven gebeurt.

Telkens wanneer je een van deze aha! momenten ervaart, deel het.

Deel-icoon

Je kunt allerlei dingen van de Bijbel App delen: Bijbelverzen, versafbeeldingen, leesplannen, gebeden, medailles, overdenkingsinhoud van leesplandagen. (Je kunt zelfs de Bijbel App delen.) En het is makkelijk! Overal waar je één van die deel-icoontjes ziet, klik er gewoon op… en geef iemand anders datzelfde geweldige gevoel.

Deel de Bijbel App

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans