Wat gee vir jou hoop?

Gespreksballon

Wees altyd gereed om ‘n antwoord te gee aan elkeen wat van julle ‘n verduideliking eis oor die hoop wat in julle lewe.  1 Petrus 3:15

Gespreksballon

Almal hou van goeie nuus.

Jy ken seker daardie gevoel van opwinding wanneer jou hoop opvlam? Of wanneer jou hart met vrede gevul word? Of as jy bemoedig word? Mense vertel dikwels van die diep insig wat hulle in die leesplanne vind. Ook oor hoe die daaglikse versbeelde die spesifieke behoeftes in hulle lewens aanspreek.

Elke keer as jy een van daardie a-ha! oomblikke beleef, deel dit.

Deel-ikoon

Jy kan allerhande dinge in die Bybeltoep deel: Bybelverse, versbeelde, leesplanne, gebede, kentekens en inhoud van daaglikse oordenkings. (Jy kan selfs die Bybeltoep deel.) Dis so maklik! Oral waar jy hierdie deel-ikone sien, druk daarop… en laat iemand anders saam met jou daaroor goed voel.

Deel die Bybeltoep

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans