Zeg “dankjewel” tegen je favoriete vaders.

Zoals een vader met liefde voor zijn kinderen zorgt, zo zorgt de HERE voor wie ontzag voor Hem hebben. - Psalmen 103:13 - Versafbeelding

Denk aan alle vaderfiguren die iets voor je hebben betekend. Die op het juiste moment wijsheid deelden. Je hebben bemoedigd. Je beschermden tegen het kwaad. Het beste met je voorhadden. Op het juiste moment er waren wanneer je ze nodig had.

Laat vandaag deze bijzondere mannen in je leven weten hoeveel ze voor je betekenen. Het kost maar weinig tijd om ze te eren en te bedanken. Deel deze bemoedigende versafbeelding vanuit je Bijbel App. (Een sms of een telefoontje kan ook leuk zijn.)

Deel deze Versafbeelding

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans