Wat zijn jouw relatiedoelen?

Rij met verschillende kleuren

Een leesplan
voor elke
relatie.

Of je nu alleenstaand bent, verkering hebt, getrouwd bent of ‘het is ingewikkeld’, je relaties zijn belangrijk voor God. We zijn allemaal opgedragen: “Heb de Here, uw God, lief … en heb uw naaste net zo lief als uzelf.”

Het is een uitdaging om goed van anderen te houden als je niet eerst van God houdt. Maar van God houden is niet genoeg. Zijn liefde moet de manier veranderen waarop je naar jezelf kijkt. Pas als je jezelf ziet zoals God je ziet, kun je van anderen houden zoals God van je houdt. Zoek eerst God in elke relatie als je doelen stelt voor je relaties.

Enkele leesplannen
om je op weg te helpen:

Relatie Leesplannen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans