Wat is jou Doelwitte vir Verhoudings?

Ry met verskillende kleure

Kry ‘n Leesplan
vir Elke Soort
Verhouding.

God gee om vir jou verhoudings, of jy enkellopend is, verlief of getroud is en of jy in ‘n ingewikkelde verhouding is. Ons word almal opdrag gegee om “die Here jou God lief te hê en jou naaste soos jouself.”

Dis uitdagend om ander lief te hê as jy God nie bo alles liefhet nie. Om God lief te hê is nie genoeg nie. Sy liefde moet jou ook anders na jouself laat kyk. Wanneer jy jouself sien soos God jou sien, kan jy ander op dieselfde manier liefhê. As jy doelwitte vir jou verhoudings het, moet jy God eerste stel in elke verhouding.

Hier is ‘n paar Leesplanne
waarmee jy kan begin:

Leesplanne oor Verhoudings

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans