Sê dankie vir jou pa.

Soos 'n vader hom ontferm oor sy kinders, so ontferm die Here Hom oor dié wat Hom dien. - Psalms 103:13 - Versbeeld

Dink aan al die vaderfigure wat inspraak in jou lewe gehad het. ‘n Tydige wysheid gedeel het. Jou aangemoedig het. Jou teen kwaad beskerm het. Jou belange op die hart gedra het. Opgedaag het toe jy hom die nodigste gehad het.

Laat vandag die spesiale manne in jou lewe weet hoe baie hulle vir jou beteken. Dit neem net ‘n oomblik om hulle te eer en dankie te sê. Deel hierdie versbeeld in die Bybeltoep met hulle. (‘n Foonoproep of boodskap sal ook gepas wees.)

Deel die Versbeeld

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans