Dit wacht op je: 🏅

Zomeruitdaging 2020

Je hebt nog tijd…

Maak dit jouw moment.

Waar je nu ook doorheen gaat, je kan altijd naderen tot God. Hij stopt nooit met wachten tot wij onze harten en gedachten weer op Hem focussen.

De Zomeruitdaging is een geweldige manier om Gods hart te zoeken—en je hebt nog tijd om mee te doen. Voltooi vóór 31 juli minimaal één dag van een leesplan, voor 7 dagen achter elkaar en krijg een speciale medaille.*

Grijp je kans en ga aan de slag!

Zoek je nog een leesplan?

Probeer één van deze:

Meer leesplannen


* Bekijk deze blog voor alle info rond de Zomeruitdaging.

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans