Dis wat vir jou wag: 🏅

2020 se Halfjaarlikse Uitdaging

Daar is nog tyd…

Maak dit jou oomblik.

Waardeur jy ook al nou gaan, jy kan altyd tot God nader. Hy hou nooit op om vir ons te wag om weer ons hart en gedagtes op Hom te fokus nie.

Die Halfjaarlikse Uitdaging is ‘n wonderlike manier om God se hart te leer ken — en daar is nog tyd om te begin. Voltooi net ten minste een dag van ‘n leesplan vir sewe agtereenvolgende dae, voor 31 Julie, om ‘n unieke kenteken verwerf.*

Gryp die oomblik aan en begin!

Soek jy nog na ‘n leesplan?

Probeer een van hierdie:

Kyk Na Nog Leesplanne


* Gaan kyk na ons webjoernaal vir al die besonderhede oor die Halfjaarlikse Uitdaging.

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans