We zien God prachtige dingen doen.

Mensen met een kaart achtergrond

Hoe zou het voor ons zijn om Gods Koninkrijk en zijn wil hier op aarde te zien?

We willen dat mensen uit alle volken, stammen en taalgroepen dichter tot God komen. Alles wat we bij YouVersion creëren, doen we om dat mogelijk te maken.

En het werkt: de afgelopen maanden hebben we gezien dat God nog meer mensen trok om door zijn Woord met Hem in contact te komen. We hebben gezien dat mensen in de Bijbel zoeken naar liefde, vrede en gerechtigheid om vervolgens dat wat ze vinden met anderen te delen. Er zijn meer dan 40 miljoen verzen gedeeld per maand. We hebben gezinnen meer dan ooit tevoren Bijbelse waarheden in de Bijbel App voor Kinderen zien verkennen. En we hebben gezien dat er miljoenen gebeden zijn toegevoegd sinds de lancering van YouVersion Gebed eerder dit jaar.

Aan al onze vrijgevige partners en supporters: Bedankt. Jullie maken het voor ons mogelijk om elke dag de hoop en genezing van Christus te weerspiegelen in een wereld die lijdt. Jullie maken het mogelijk voor mensen zoals Gulshan om hoop te vinden in Gods Woord:

Gulshan S. <span>- Mumbai</span>

Gulshan S. – Mumbai

“YouVersion was een bron midden in een woestijn. YouVersion heeft mijn spirituele leven verrijkt met dagelijkse verzen en krachtige leesplannen vol van God geïnspireerde oplossingen. YouVersion heeft me geleerd hoe ik kan bidden en kan omgaan met problemen, en helpt me nog steeds.”

We zijn benieuwd wat Hij nog meer gaat doen.

Met mensen over de hele wereld op zoek naar hoop en richting, kan dit een van de grootste kansen zijn. Niet alleen om nu de wereld te veranderen, maar om een verschil te maken die eeuwig is. Dus bid alsjeblieft met ons mee en sluit je aan bij dit werk om mensen over de hele wereld te helpen een geestelijke, sterke gewoonte te vormen om elke dag God te zoeken.

Doneer nu

FacebookOp Facebook delen

TwitterOp Twitter delen

E-mailVia e-mail delen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans