De 21-dagen Uitdaging begint binnenkort!

21-dagen Uitdaging

En laten wij met volharding de wedloop lopen die voor ons ligt, terwijl wij het oog gericht houden op Jezus, de Leidsman en Voleinder van het geloof. Hij heeft om de vreugde die Hem in het vooruitzicht was gesteld, het kruis verdragen en de schande veracht en zit nu aan de rechterhand van de troon van God.

Hebreeën 12:1-2

Januari is typisch een tijd waarin we ons leven opnieuw afstemmen en ons hart voorbereiden op wat God met ons voorheeft. Maar als de toekomst onzeker aanvoelt, kan het verleidelijk zijn om te stoppen met goede gewoonten en doelen voor de lange termijn.

Waar onze focus ligt heeft invloed op ons vermogen om vol te houden tijdens lange perioden. Daarom is het belangrijk om de vaart erin te houden door met passie Jezus te volgen.

Als je Gods wil voor je leven zoekt, zal je na verloop van tijd zijn karakter weerspiegelen. Daag jezelf daarom uit om in februari dagelijks tijd voor Hem te maken door de 21-dagen Uitdaging te voltooien.

Officiële voorwaarden

De 21-dagen Uitdaging begint op 1 februari 2021 en duurt de hele maand februari.

Zorg ervoor dat alles is aangevinkt

Ontvang de 21-dagen Uitdaging-medaille door vóór eind februari, gedurende 21 dagen, dagelijks minimaal een leesplandag te voltooien.

21-dagen Uitdaging-medaille

Nodig een paar vrienden uit om mee te doen om zo het meeste uit deze Uitdaging te halen. (En stel herinneringen in bij je instellingen om geen dag te missen.) Als je je leesplan afrondt voor het einde van de Uitdaging, start dan gewoon met een ander leesplan en ga door!

Tik op de knop hieronder om leesplannen te zoeken. Je kunt op Sla op voor later tikken bij elk leesplan, en het leesplan beginnen op 1 februari.

Kies je leesplannen

FacebookOp Facebook delen

TwitterOp Twitter delen

E-mailVia e-mail delen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans