Zo kun je gefocust blijven op Jezus:

Zonsopgang boven de berg

Bereid je voor op meer

Wat eist op dit moment je aandacht op en weerhoudt je ervan om dieper met God te gaan?

De geluiden in ons leven tot zwijgen brengen vraagt tijd. En dat is nou net de reden waarom veel christenen de vastentijd beoefenen. Het doel van de vastentijd is niet om je leven “beter” te maken, maar om je leven opnieuw te richten op wat het belangrijkste is: Degene die jou geschapen heeft en voor jou stierf.

Richt je tijdens de vastentijd opnieuw op Paaszondag en bereid je voor door dichter tot God te naderen met de volgende leesplannen. (Deze leesplannen kunnen ook meetellen voor de 21-dagen Uitdaging.)

Bekijk meer leesplannen voor de vastentijd

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans