Só kan jy op Jesus bly fokus:

Sonopkoms oor berg

Berei jou voor vir meer

Wat verg op hierdie oomblik jou aandag en weerhou jou daarvan om God beter te leer ken?

Dit neem tyd om die lawaai in ons lewens stil te maak, maar dit is een van die redes waarom baie Christene die Lydenstyd beoefen. Die doel van die Lydenstyd is nie om jou lewe beter te maak nie, maar om jou lewe weer te sentreer om dit wat saak maak: die Een wat jou geskape het en vir jou gesterf het.

Herfokus tydens die Lydenstyd en berei voor vir Opstandingsondag, deur nader aan God te kom deur middel van hierdie leesplanne. (Al hierdie leesplanne kom ook in aanmerking vir die 21-dae Uitdaging.)

Kyk na nog leesplanne vir die Lydenstyd

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans