Richt je in gebed opnieuw op dat wat belangrijk is.

Persoon kijkt over een baai

Haal eens diep adem…

Het lawaai in ons leven tot zwijgen brengen kost tijd, maar het is een van de redenen voor de vastentijd. Richt je leven vandaag weer op Jezus door met ons te bidden.


Gebed om opnieuw te focussen

God, ik wil meer van U.

Te vaak kies ik ervoor om kortstondige dingen na te streven en U opzij te duwen. Vergeef me alsjeblieft en verander me. Ik wil geen leven leiden dat niet op U gericht is.

Help me, nu ik me voorbereid op Paaszondag, om het lawaai in mijn leven het zwijgen op te leggen. Toon me welke stappen ik mag nemen om mijn hart, gedachten en wil alleen op U te richten.

Doorzoek mijn hart en ken mij. Maak mijn leven schoon, wijs alles aan dat U beledigt, en laat me meer op U lijken. Toon mij de paden die naar het leven leiden en vervul mij met vreugde in Uw aanwezigheid.

Ik hou van U, en ik wil mijn ogen op U richten.

In Jezus’ naam, amen.

BEWAAR GEBED

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans