Op zoek naar vrede? Probeer deze leesplannen

Vrouw kijkt uit over water

Ontdek leesplannen over vrede

… maar bid voor alles en vraag God wat u nodig hebt, dankbaar voor alles wat Hij doet. Dan zult u de vrede van God ervaren, een vrede die ons menselijk besef te boven gaat en die de wacht houdt over uw hart en gedachten, omdat u in Christus Jezus bent.

Filippenzen 4:6-7

Op ieder moment is God in staat om ons vrede te geven. Deze vrede is niet tijdelijk of hangt niet af van wat er om ons heen gebeurt. Zij kan ook niet gevonden worden door uren te vullen met social media of het kijken van zelfhulpfilmpjes. Echte en eeuwige vrede is enkel te vinden door dicht bij God te komen.

Zoek God en zijn vrede vandaag door een van deze leesplannen te starten.

Start een leesplan

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans