Zo kun je geestelijk groeien

Plant die begint te groeien

Groeiend geloof

Is jouw streven naar God je aan het veranderen en maakt het je meer als Jezus? Als je dichter naar iemand toe wilt groeien, probeer je die persoon beter te leren kennen. Eén manier om dichter naar Jezus toe te groeien is door de verhalen over zijn bediening en onderwijs te bestuderen.

Leesplannen zijn een geweldige manier om te groeien in je gewoonte God elke dag te zoeken. Als de kans groter is dat je hierin standvastig blijft door dit met vrienden samen te doen, start dan een leesplan, selecteer “Met vrienden”, en nodig zo iemand uit om met je mee te doen.

…groei [geestelijk volwassen] in de genade en kennis van onze Heere en Zaligmaker Jezus Christus…

2 Petrus 3:18

Meer leesplannen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Vietnamees