Hoe om Geestelik te Groei

'n Plant wat begin groei

Geloof wat jou verander

Word jy verander en meer soos Jesus wanneer jy God navolg? Wanneer jy nader aan iemand wil groei, probeer jy om daardie persoon beter te leer ken. ‘n Manier hoe ons nader aan Jesus kan groei is deur die weergawes van sy bediening en leringe te verken.

Leesplanne is ‘n uitstekende manier om ‘n gewoonte te kweek om gereeld tot God te nader. Indien jy meer bestendig sal bly as jy vriende op jou reis saam nooi, begin dan ‘n leesplan deur “Saam met Vriende” te kies en nooi iemand uit om by jou aan te sluit.

… sorg dat julle groei tot [geestelike volwassenheid] deur die genade en kennis van ons Heer en Verlosser, Jesus Christus …

2 PETRUS 3:18

Nog leesplanne

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Viëtnamees