God schiep ons voor gemeenschap.

Vrienden

Godvruchtige relaties ontwikkelen

Laat uw liefde geen schijnvertoning zijn … Keer u af van het slechte … houd u vast aan het goede. Houd veel van elkaar, als broeders en zusters, en laat elkaar uw waardering blijken…

Romeinen 12:9-10

God schiep ons voor gemeenschap. We zijn gemaakt voor relaties: met onze vrienden, partner, collega’s, of kinderen. God heeft gezonde relaties bedoeld om barmhartig, opofferend, eerbaar en vergevingsgezind te zijn. Het ontwikkelen van deze eigenschappen betekent vaak dat we onze verwachtingen voor onze relaties moeten opgeven en in plaats daarvan op Hem moeten vertrouwen.

Vandaag delen we leesplannen die je kunnen helpen in de omgang met de mensen van wie je houdt, die je opvoedt of die je leidt. Je kunt ze alleen lezen of met iemand samen. Kies dan voor: Leesplan met vrienden.

Klaar om te beginnen? Kies nu je leesplan:

Bekijk meer leesplannen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Vietnamees