God het ons vir gemeenskap geskape.

Vriende

Bou aan godvrugtige verhoudinge

Die liefde moet opreg wees … Verafsku wat sleg is en … hou vas aan wat goed is. Betoon hartlike broederliefde teenoor mekaar; bewys eerbied teenoor mekaar …

ROMEINE 12:10

God het ons geskape om in gemeenskap met mekaar te wees. Ons natuurlike behoefte is om verhoudinge met ons vriende, huweliksmaat, kollegas of kinders te hê. God het ten doel gehad dat gesonde verhoudinge deernisvol, opofferend, eerbaar en vergewensgesind moet wees. Om hierdie eienskappe te ontwikkel, beteken dikwels dat ons ons verwagtinge vir ons verhoudinge moet prysgee en Hom eerder vertrou.

Vandag deel ons leesplanne wat jou kan help om betrokke te raak by die mense vir wie jy lief is, ‘n ouer of ‘n leier is. Jy kan dit op jou eie voltooi, of daardeur gaan met iemand wat Leesplanne saam met Vriende gebruik.

Is jy gereed om te begin? Kies nou ‘n leesplan:

Kyk Na Nog Leesplanne

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Viëtnamees