Voltooi een speciaal leesplan en verdien een medaille!

De Bijbel leeft Leesplan-medaille

Ontdek hoe de Bijbel leeft.

De God die het universum heeft geschapen blaast nieuw leven in de wereld door de kracht van zijn Woord. En Gods Woord is levend en actief omdat onze God levend en actief is.

De Bijbel geeft vorm aan de YouVersion gemeenschap en deze maand naderen we een enorme mijlpaal. Nu YouVersion de 500 miljoen installaties nadert, denkt onze wereldwijde gemeenschap na over wat God tot nu toe heeft gedaan.

Doe mee met de wereldwijde viering door YouVersions nieuwe 7-daagse leesplan “De Bijbel leeft” te voltooien en ontdek hoe God de Schrift gebruikt om wereldwijd levens te veranderen. Laten we vieren hoe de Bijbel de geschiedenis heeft veranderd.

Voltooi dit leesplan in de maand november en verdien ook de eenmalig beschikbare De Bijbel leeft Leesplan-medaille.

De Bijbel leeft Leesplan-medaille

Start Leesplan

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Vietnamees