Voltooi ‘n spesiale leesplan en verwerf ‘n Kenteken!

Die Bybel is Lewendig Leesplan Kenteken

Ontdek hoe die Bybel lewendig is.

Die God wat die heelal geskep het, blaas nuwe lewe in die wêreld deur die krag van sy Woord. En God se Woord is lewendig en aktief omdat ons God lewendig en aktief is.

Die Bybel vorm die YouVersion-gemeenskap, en hierdie maand nader ons ‘n groot mylpaal. Aangesien YouVersion naby 500 miljoen installasies is, besin ons wêreldgemeenskap oor wat God tot dusver gedoen het.

Sluit aan by die wêreldwye viering deur YouVersion se nuwe 7-dag Die Bybel is Lewendig leesplan te voltooi, en ontdek hoe God die Skrif gebruik om lewens regoor die wêreld te verander. Kom ons vier hoe die Bybel die geskiedenis herskep het.

Voltooi hierdie leesplan gedurende November, en verdien ook Die Bybel is Lewendig se eenmalige Kenteken.

Die Bybel is Lewendig Leesplan Kenteken

Begin Leesplan

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Viëtnamees