Terugblik op 2021

Het overzicht van 2021

Dit is een moment dat de moeite waard is te onthouden.

YouVersion’s terugblik op 2021

Neem een moment om over het afgelopen jaar na te denken. Voor velen van ons was het gevuld met bitterzoete momenten. Maar te midden van deze chaotische tijden en onzekere toekomsten, was er een hoop waar we ons aan konden vastklampen: God is actief aan het werk in onze wereld, en Hij vormt mensen door zijn Woord.

Vers van het Jaar

Dit Bijbelvers werd in 2021 het meest gedeeld, van een bladwijzer voorzien, en gemarkeerd door de wereldwijde YouVersion-gemeenschap.

Deel het Vers van het Jaar

Mattheüs 6:33


Dit jaar hebben we meer mensen dichter bij God zien komen door YouVersion als ooit tevoren.

50.700.000+ installaties in 2021

Meer dan 500 miljoen YouVersion installaties in totaal

Elke installatie is een mogelijkheid voor iemand om Gods hoop persoonlijk te ervaren. Deze hoop overstijgt omstandigheden, en het wordt gevonden als we God elke dag zoeken.

God is nog maar net begonnen, maar op dit moment willen we een aantal dingen vieren die Hij in 2021 in de YouVersion gemeenschap bereikt heeft.

Als je naar deze verbazingwekkende nummers kijkt, denk dan na over wat ze vertegenwoordigen: honderden miljoenen levens die God zoeken… en Hem vinden.


Zoek God door zijn Woord

“Mijn huwelijk liep stuk in 2017. Zodra ik wakker werd begon ik mijn Bijbel te lezen op mijn telefoon. YouVersion was de enige manier waarop ik toegang kon krijgen tot honderden Bijbelstudies die relevant waren voor elk gevoel dat ik heb ervaren. YouVersion verbindt de wereldwijde gemeenschap met God en met elkaar, precies zoals God dat vraagt. Ik houd niet alleen van deze app, ik heb het ook nódig.

– GLENNA

Er zijn nu 2600 Bijbelvertalingen en 1100 audiobijbels beschikbaar in meer dan 1700 talen in YouVersion.


Bijbelbetrokkenheid per land

Wereldkaart


God zoeken door gebed

“We wilden echt de mensen helpen om consequenter en zinvoller te bidden. Het Onze Vader geeft ons een patroon voor een evenwichtig gebed. Het begint met God te eren, het moedigt ons aan om eerlijk onze praktische en geestelijke zorgen te uiten, en het leidt ons ertoe om gehoorzaam op God te reageren. Toen we de Gebedsinspiratie maakten was dat onze inspiratie voor het creëren ervan.”

– SAM, YouVersion productmanager

Gebedsinspiratie

Als je met God wilt praten maar je weet niet wat je moet zeggen dan kan Gebedsinspiratie je helpen om te beginnen. De Gebedsinspiratie is eerder dit jaar gelanceerd, en biedt dagelijkse aanwijzingen die je helpen om na te denken over de Schrift. Het helpt je om dichter tot God te naderen en met Hem te praten over wat je bezighoudt.

38.4 miljoen
gebedsinspiraties voltooid

YouVersion gebed is gemaakt om je te helpen eerlijke gesprekken met God te voeren, in gemeenschap. En alleen dit jaar al hebben miljoenen mensen gebeden met vrienden gedeeld, en hebben bewuste gesprekken gevoerd met hun Schepper.

47.2 miljoen
gebeden gemaakt in 2021

Probeer YouVersion gebed


Zoek God elke dag

“Mijn dochter vertegenwoordigde onze provincie tijdens een regionaal zwemkampioenschap. In plaats van telefoonnummers uit te wisselen met haar zwemvrienden, vroeg ze: “Heb je ook de Bijbel App?” Als dat niet het geval was liet ze hen zien hoe ze de app konden downloaden en een account konden maken, en vervolgens nodigde ze hen uit voor haar meest recente leesplan. Ze is van plan om in contact te blijven met haar nieuwe zwemvrienden door ze uit te blijven nodigen om met haar leesplannen te blijven bestuderen. Ik vind het heerlijk als mijn kinderen Gods Woord delen met vrienden die thuis misschien niet aangemoedigd worden op dit gebied.”

– BRITTNEY

1.4 miljard
leesplandagen voltooid in 2021

Vind een leesplan


FacebookOp Facebook delen

TwitterOp Twitter delen

E-mailVia e-mail delen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Vietnamees