Voltooi 2020 se beste leesplanne

Persoon wat na leesplanne op foon kyk

Gereed vir 2021? Ondanks vanjaar se uitdagings, het ons gesien hoe meer mense as ooit tevore deur middel van die YouVersion Bybeltoep tot God nader.

Terwyl jy jouself vir ‘n nuwe jaar voorberei, besin oor die belangrikste maniere waarop God ons YouVersion-gemeenskap in hierdie jaar versterk het, deur ‘n paar van die gewildste Bybelleesplanne vir 2020 te voltooi.

Kyk Na Nog Leesplanne


Donasie-ikoon

Watter nalatenskap sal jy in 2020 agterlaat?

Ondanks hierdie jaar se uitdagings, het God, deur sy Woord, miljoene lewens regoor die wêreld verander. Wanneer jy ‘n jaareind-donasie aan YouVersion maak, help jy om te verseker dat elke persoon, wat enige taal praat, die lewensveranderende krag van Jesus kan ervaar.

Maak nou ‘n donasie >

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans