Waarvoor bid jy?

Persoon wat bid

As iets in jou lewe groot genoeg is om oor bekommerd te wees, is dit groot genoeg om oor te bid.

Nie seker waar om te begin nie? Kies een van hierdie aangepaste gebede om by jou YouVersion-gebedslys te voeg.


Ek is bekommerd oor …

Vader, wanneer ek oor ______ dink, voel ek ______. Help my om my oë op U te vestig wanneer dinge buite my beheer voel. Herinner my dat U nie met my sal moed opgee nie omdat U vir my omgee. In die Naam van Jesus. Amen.

Skep ‘n Gebed >


Ek hoop …

Vader, U verstaan my diepste begeertes en behoeftes. Help my om my verwagtinge oor ______ aan U oor te gee. Terwyl ek u planne nastreef, help my om te onthou dat U my reeds met ______ gehelp het. Wys my hoe om ‘n lewe te lei wat die roeping waardig is wat U vir my gegee het. In die Naam van Jesus. Amen.

Skep ‘n Gebed >


My verhouding met …

Vader, ek gee my verhouding met ______ aan U oor. Lei ons deur hierdie tydperk wat ons gaan. Help my om te sien waar ek ______ en ______ is sodat ek daardie dinge aan U kan oorgee en daardie eienskappe kan vervang met u onbaatsugtige liefde. In die Naam van Jesus. Amen.

Skep ‘n Gebed >


Nadat jy ‘n gebed geskep het, maak seker dat jy op Deel met Vriende druk sodat hulle vir jou kan bid!


FacebookDeel op Facebook

TwitterDeel op Twitter

E-posDeel per e-pos

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Thai Oekraïnies Viëtnamees