De 21-Dagen Uitdaging: Een nieuw begin

21 Day Challenge 512Jij hebt steeds opnieuw met ons gedeeld dat lezen in de Bijbel belangrijk voor jou is. Het is iets dat jij dagelijks wilt doen, een doel dat jij ieder jaar opnieuw hebt. We weten ook dat dit het moment is waarop de dagelijkse sleur toeslaat… je verslaapt je en slaat je leesmoment ‘s ochtends over, iemand in jouw huis wordt ziek of de vaart gaat eruit wanneer je Leviticus leest.

YouVersion wil jou graag helpen om door te zetten met jouw goede voornemens om in de Bijbel te lezen.  Dus voor het derde jaar houden wij de 21-Dagen Uitdaging, om jou aan te moedigen vol te houden of opnieuw te beginnen met jouw dagelijkse Bijbelmoment!

Het kost slechts drie weken van consequent gedrag  —maar 21 dagen— om een gewoonte (opnieuw) aan te leren. Als jij van 21 januari tot 10 februari elke dag het te lezen gedeelte van in ieder geval één Bijbel Leesplan voltooid, verdien jij een speciale 21-Dagen Uitdagings medaille in jouw YouVersion profiel. Bovendien..

Maak jij kans om één van de

21 YouVersion prijzenpakketten te winnen

Zo werkt het:

  • Wanneer jij nog geen gratis YouVersion account hebt, meld je gratis aan.

  • Voltooi elke dag het te lezen gedeelte van één YouVersion Leesplan of meerdere Leesplannen, te beginnen op 21 januari tot en met 10 februari.

  • Wanneer jij meerdere Leesplannen volgt hoef je alleen maar 21 dagen lang elke dag één Leesplangedeelte te voltooien. (Maar voel je vrij om zoveel Leesplannen te volgen als jij wilt).

  • Luisteren naar een audiogedeelte telt, zolang jij het te lezen gedeelte als voltooid markeert.

  • Of jij nu luistert, leest of elke dag het te lezen gedeelte per email ontvangt, zorg ervoor dat alle gedeeltes elke dag als voltooid zijn gemarkeerd.

  • Mis geen dag en sla geen dag over!

  • 21 YouVersion prijzenpakket winnaars zullen met een willekeurige trekking worden geselecteerd uit de groep deelnemers die in aanmerking komen voor de prijzen. In de pakketten zit een YouVersion T-shirt, een set YouVersion stickers en meer leuke YouVersion attributen.

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans

CategorieënGeen categorie