Een nieuw begin: Niet alleen met Nieuwjaar

Over een paar dagen zijn we alweer op de helft van 2014. Dat betekent dat de tweede helft van het jaar gaat beginnen. Je hoeft niet te wachten tot januari om (opnieuw) te starten met dagelijks in jouw Bijbel te lezen.

Begin op 1 juli met het uitvoeren van jouw halfjaar voornemen

1. Kies een Bijbel Leesplan

Leesplannen zijn er in allerlei soorten en maten—Meer dan 70 stuks, van thematisch tot overdenking, in lengte verschillend van enkele dagen tot enkele maanden. Vind een leesplan dat jouw aandacht trekt en zorg ervoor dat jij jezelf een haalbaar doel stelt.  Wat denk je van een kort leesplan om het balletje in beweging te krijgen? Zoek een Leesplan en begin op 1 juli!

2. Laat de App voor jou werken

Je zult allerlei functies vinden die jou helpen jouw doel te behalen: Stel een herinnering in in de app om jou te helpen bij te blijven. Laat jouw Leesplan naar jouw e-mail sturen. En wees niet bang om de ‘Inhalen”knop te gebruiken als je achter bent geraakt!

iPad - two hispanic women in coffee shop 3

3. Betrek jouw vrienden erin

Mensen zijn succesvoller door hun nieuwe gewoontes te beginnen met de steun van vrienden. Zorg ervoor dat jij jouw vrienden toevoegd in de Bijbel App 5 en deel jouw bladwijzers, markeringen en notities dagelijks. Jullie kunnen ook samen hetzelfde Leesplan doen.

4. Laten we dit samen doen!

Gebruik de hashtag # HalfjaarVoornemen op Facebook en Twitter om te delen waarmee jij begint op 1 juli. Het zou geweldig zijn om te zien hoe de YouVersion gemeenschap wereldwijd mensen inspireerd een nieuw begin te maken!

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans

CategorieënGeen categorie