Gelukkig Halfjaar! Tijd voor een frisse start

plans-color-flat-512Januari is alweer maanden geleden, maar we kunnen nu een frisse start maken. Vandaag maakt en deelt de YouVersion gemeenschap Halfjaar Voornemens die te maken hebben met het lezen van de Bijbel. Weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk enkele van de favoriete leesplannen in het Nederlands:

  • Denken aan alles wat God gedaan heeftLifeChurch.tv, 5 dagen, Het is mooi om hoop en verwachting te hebben voor wat er in de toekomst zal gebeuren. Maar het is ook belangrijk om terug te kijken en op te merken dat God met je is geweest.
  • GebedYouVersion.com, 3 weken, In dit Leesplan bekijk verschillende gebeden die in de Bijbel staan. Een oppepper voor jouw gebedsleven.
  • PsalmenLifeChurch.tv, 31 dagen, In de Psalmen vinden we teksten die aansluiten bij alles wat er kan gebeuren in het leven. 31 dagen troost en aanmoedigingen.

Op zoek naar iets anders? Bekijk de volledige lijst met leesplannen en zoek er één uit die bij jou past.

Tip: Vrienden = Verantwoording

Wanneer jij samen met vrienden gebruik maakt van de Bijbel App 5, weet jij al hoe eenvoudig je jouw ontdekkingen in de Bijbel met hen kunt delen. Jouw vrienden kunnen zien of jij een notitie, bladwijzer maakt, of dat jij het gedeelte van die dag hebt gelezen. En zij kunnen hierop reageren. Overweeg of jij misschien met jouw vrienden afspreekt dat zij jou helpen elke dag te lezen, en maak gebruik van de mogelijkheden die de App daarvoor biedt. (Zorg ervoor dat jouw Leesplan zichtbaar is voor jouw vrienden.)

Wat is jouw Halfjaar Voornemen?

Zodra jij jouw goede voornemen hebt gekozen kun jij anderen inspireren om ook een frisse start te maken. Gebruik de hashtag #HalfjaarVoornemen op Facebook en Twitter om te delen waar jij vandaag mee begint. Vertel over jouw voornemen, het is een manier waarop de YouVersion Gemeenschap de Bijbel tot dagelijks gespreksonderwerp kan maken, wat de Bijbel ook hoort te zijn, elke dag belangrijk.

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel)

CategorieënGeen categorie