De 21-dagen Nieuwjaar Uitdaging: Je kan een YouVersion Prijzenpakket winnen!

We weten hoeveel het betekend om dagelijks tijd door te brengen in de Bijbel – en hoe uitdagend dat kan zijn wanneer het leven druk is. Een van de beste manieren die wij hebben gevonden is om achtereenvolgend korte Leesplannen te voltooien. Dit is waar de 21-dagen uitdaging om draait: jou helpen om een dagelijkse gewoonte van Bijbellezen te ontwikkelen.

Om je te helpen geïnspireerd te blijven, op ieder moment tussen 1 januari en 21 januari, kan  je tweets sturen tijdens de uitdaging – gebruik daarvoor hastag #BibleFor21 – en je doet automatisch mee om een YouVersion Prijzenpakket* te winnen!

We gaan prijzen iedere week tijdens de uitdaging prijzen weg geven. Vertel het aan je vrienden!

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook

 


 

De 2015 Uitdaging Medaille

Als je de dagelijkse selecties van op zijn minst één Leesplan leest van 1 januari tot en met 21 januari, verdien je ook deze speciale 21-dagen Nieuwjaar Uitdaging medaille voor op je YouVersion Profiel.

21 Day Challenge Badge 2015

Gedurende de eerste 7 dagen van de uitdaging, sturen wij iedere dag een tip naar jouw apparaat die je simpele manieren leert om de BijbelApp te gebruiken om in God’s Woord te duiken.

 


 

Officiele Regels

  • Zorg ervoor dat je de BijbelApp geïnstalleerd hebt op een apparaat dat je kan gebruiken van 1 tot en met 21 januari.
  • Als je dit nog niet gedaan hebt: schrijf je in voor je eigen gratis YouVersion account.
  • Schrijf je in voor één (of meerdere) Leesplannen.
  • Vanaf de Leesplannen pagina in de BijbelApp, tap je op het ‘delen icoon’ om je leesplan te delen op Twitter. Vergeet niet om de hashtag #BibleFor21 toe te voegen, zodat we je post kunnen vinden en je toe kunnen voegen aan de trekking van die dag.
  • Ga iedere dag van 1 tot en met 21 januari naar je Leesplannen sectie op je profiel en rond de dagelijkse selectie van minimaal één leesplan af.
  • Wanneer je dit doet, controleer dat je iedere dag hebt aangevinkt.

Notitie : Als je een Leesplan begint voor de 21-dagen Uitdaging, dan is dat ook prima. Ga gewoon door en zorg ervoor dat je een deel afrond iedere dag, gedurende de volledige 21 dagen (kijk na om zeker te zijn dat de teksten zijn afgevinkt) .

 


 

Als je je nog niet hebt aangemeld voor je volgende Leesplan, dan is de 21-dagen uitdaging een goed moment om te beginnen. Kijk hier voor een volledige lijst met Leesplannen.

 

Zoek naar Leesplannen

 

*Het prijzenpakket bestaat uit een YouVersion t-shirt, een exclusieve YouVersion mok en BijbelApp stickervellen. Er wordt met de winnaars contact opgenomen met de details voor het claimen van het pakket.

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans

CategorieënGeen categorie