Vier, Vandaag “Internationale Bijbel dag” met gelovigen over de hele wereld

IDOTB2014-VOTD_INTL (1)

“Looft de Here, want Hij is goed, want zijn goedertierenheid is tot in eeuwigheid.”

—1 Kronieken 16:34, NBG51

Vind inspiratie.

Vandaag, November 24, is het de Internationale Bijbel Dag. De YouVersion gemeenschap toont een passie voor het Woord iedere dag, maar dit is een special gelegenheid die we graag gebruiken om mensen het verhaal te vertellen van Gods onverbiddelijk liefde voor ons.  Op de middag, waar je ook bent , zullen we samen onze liefde voor de Bijbel delen met anderen over de hele wereld.

  • Gebruik de Bijbel App’s deel functies om jouw vrienden te tonen wat je leest of luistert via  Facebook, Twitter, en Path, of via sms of e-mail.
  • Deel je Bijbel met iemand en lees een passage luidop.
  • Plaats een screenshot op Instagram van je kind’s lievelings verhaal op de Bijbel App voor kids.

En deel wat jouw inspireert.

Terwijl je vandaag tijd neemt voor Gods Woord, deel dan publiekelijk wat de Bijbel betekend in jouw leven. En als je dit online deelt, gebruik dan de hashtag #BibleCelebration, zodat iedereen dit kan volgen terwijl we samen het Shrift vieren.

 

YouVersion is vereerd om met de National Bible Association, sponsors van de Internationale Bijbel Dag, samen met andere partners zoals de Amerikaanse Bijbelgenootschap en de Schrift Unie, te promoten en mee te doen aan deze speciale dag waar me mensen wijzen naar Gods Woord. Voor meer informatie en idees, bezoek de Internationale Bijbel dag o Twitter, Facebook, en Instagram, en op internationaldayofthebible.com.

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans

CategorieënGeen categorie