De geheel vernieuwde Bijbel App, Nu beschikbaar voor uw Apple product

“Houd het volk deze wetten steeds voor en denk er zelf dag en nacht over na…”
Jozua 1:8, HTB

Bij YouVersion zoeken we continue naar nieuwe mogelijkheden om Gods Woord onderdeel te maken van uw dagelijks leven. Onze missie is u te helpen elke dag met de Bijbel om te gaan. Dat is de rede dat we de Bijbel App voor zowel Android als iOS geheel hebben vernieuwd.* En vandaag, zijn we verheugd u te laten kennismaken met de beste Bijbel App ooit voor uw iPhone, iPad, iPod en Apple Watch:

Eenvoudig. By design.

Wilt u Gods Woord een belangrijk onderdeel van uw dagelijks leven maken. Wij willen u helpen. De iOS Bijbel App is opnieuw ontworpen, gemaakt om u snel en gemakkelijk te helpen bij de dingen die u wilt doen. Eenvoudige iconen verduidelijken uw opties op ieder scherm. Overzichtelijke menu’s laten de opties die u het meest gebruikt zien. De meest overzichtelijke, snelst reagerende Bijbel ervaring ooit.


Personaliseer uw Bijbel ervaring:

Maak je Bijbel ervaring persoonlijk met de gloednieuwe Bijbel App kleuren thema’s. Maak het lezen makkelijker door middel van toegankelijke lettertypes en belichting controle. Snel schakelen tussen full-screen en standaard leesmodus kan overal in de Bijbel tekst door twee keer snel te tikken op het scherm.


Contact houden met je Bijbelse gemeenschap.

The Home feed is nu schoner en compacter dan ooit tevoren, dit geeft u meer manieren om te gaan met het Schrift en meer mogelijkheden om de Bijbel met uw vertrouwde vrienden te bespreken. Ook voor de allereerste keer, het Vers van de Dag bevat nu een “bekijk allemaal” optie, waardoor je direct inspiratie van afgelopen dagen ‘verzen.


Luister hoe je wilt, hoe lang je wilt.

Voor talen met audio-Bijbels beschikbaar, met de vernieuwde audio Bijbel bediening kunt u nu de afspeelsnelheid veranderen. En wat je aan het luisteren bent, u kunt nu achteruit spoelen of vooruit 30 seconden. Maak Gods Woord de soundtrack van je leven: begin met de Bijbel App die het kan voorlezen aan u, en gebruik de nieuwe Timer hoe lang.


Nog steeds in de app: favorieten, zowel oud als nieuw.

Twee van uw klassieke favorieten zijn op de plaats waar ze altijd al geweest, maar een klik weg van alles wat je leest. Vers afbeeldingen, onze meest populaire functie ooit, hiermee kunt u een bijbeltekst plaatsen op foto’s om kunst te maken die u kunt delen. Spreken of delen, u kunt uw bijbelse inspiratie, aanmoediging en inzicht sturen naar je vrienden via e-mail, via tekst, en je sociale netwerken – net als altijd.

Nu verkrijgbaar, de beste Bijbel App die we ooit hebben aangeboden. Verspreid het Woord.

YouVersion Het is jouw Bijbel.

 

Probeer nu

 

 


*De geheel vernieuwde Bijbel App voor Android is in ieder opzicht even spectaculair als de Bijbel App voor iOS. Hij is sneller. Het neemt 50% minder ruimte op uw apparaat. En is geschikt voor meer Android apparaten dan voorheen. We kunnen nauwelijks wachten om u er alles over vertellen. We komen binnenkort met meer details.


Over de Bijbel App

Tip:   Wij willen dat uw Bijbel App ervaring zo geweldig mogelijk is. Dus voordat u een update of overgaat tot installeren van deze nieuwste versie, kijk dan op uw apparaat instellingen, om ervoor te zorgen dat het up-to-date met de meest recente release van iOS welke beschikbaar is voor uw apparaat. Sommige Bijbel App functies kunnen mogelijk niet beschikbaar zijn op oudere apparaten, of bij oudere versies van  iOS.

De Bijbel App is geïnstalleerd op meer dan 170 miljoen unieke toestellen, over de hele wereld. Ontwikkeld door YouVersion, biedt de Bijbel App meer dan 1000 Bijbelversies aan, in meer dan 770 talen. En het is altijd helemaal gratis.


Website: bible.com/app

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans