Doe mee, laten we samen de wereld veranderen.

2017 Giving

YouVersion beleefde haar meest invloedrijke jaar ooit.

Loop niet mis wat God hierna gaat doen.

Toen YouVersion werd gelanceerd in 2007, boden we maar 12 Bijbelvertalingen aan, in twee talen. Dankzij de vrijgevigheid van investeerders, kunnen we de Bijbel App nu aanbieden in meer dan 1100 talen. Overal ter wereld lezen meer en meer mensen de Bijbel om te horen wat God tegen hen wil zeggen. Als je geeft aan Youversion, help je ons om Gods Woord overal ter wereld beschikbaar te stellen.

Geven


16,7 Miljard

HOOFDSTUKKEN OPGEVRAAGD

3 Miljard

AUDIOHOOFDSTUKKEN BELUISTERD

1,4 Miljard

HIGHLIGHTS, BLADWIJZERS EN NOTITIES GEMAAKT

222 Miljoen

VERZEN GEDEELD

120 Miljoen

VERSAFBEELDINGEN GEMAAKT

39 Miljoen

LEESPLANNEN VOLTOOID

2017 was het jaar waarin de YouVersion gemeenschap het meest actief was.

Dit is persoonlijk.

Bij YouVersion heeft elk van ons de gave van Gods liefde via zijn Woord ervaren. Daarom zijn we zo gepassioneerd om de Bijbel App te delen met zoveel mogelijk mensen. En omdat jij de Bijbel App gebruikt, ben jij ook onderdeel van wat God aan het doen is.

Elke keer als je de Bijbel app gebruikt — om te lezen, te luisteren, te mediteren of te delen — maak je deel uit van een wereldwijde gemeenschap. Denk erover na om iets toe te voegen nu jij de Bijbel App gebruikt: ontdek hoe geven gelukkiger maakt dan ontvangen (Handelingen 20:35).

Ga er helemaal voor.

Geven


Internationale gezichten

Elke persoon op aarde heeft een gezicht… heeft een naam… heeft een verhaal.

Wat zou er gebeuren wanneer iedereen die een Bijbel wilde hebben er een zou krijgen?

We maken gebruik van technologie om deze generatie toe te rusten, zodat zij meer gebruikmaken van de Bijbel dan wie ooit. Dat is omdat we geloven dat het de kracht heeft om je leven te veranderen, wanneer je investeert in het lezen van of luisteren naar de Schriften. We zien dit over de hele wereld gebeuren. Wanneer je geeft aan YouVersion, help je ons meer mensen met Gods Woord te verbinden in gebieden waar je een enorme toename ziet van activiteit in de Bijbel, zoals Mozambique, India, Argentinië en Irak.

Stel je eens een wereld voor waarin ieder mens direct toegang heeft tot Gods Woord in zijn eigen taal. Zoiets is in de geschiedenis van onze planeet nog nooit eerder mogelijk geweest. Maar nu is deze droom niet alleen mogelijk, hij ligt binnen ons bereik — tijdens ons leven.

Laten we dit ontdekken… samen

Geven

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans