😎 Perfecte Weken? Perfect.

Perfecte Weken

Maak van Succesreeks Perfecte Weken.

Succesreeks motiveert je en moedigt je aan om jezelf elke dag te voeden. Het voelt geweldig om dat aantal te zien klimmen, of niet? Het groeit gewoon door, elke dag dat je de Bijbel App opent om God te zoeken in Zijn Woord. Maar soms missen we een dag, en dan… Wat een ramp!

Maar dat geeft niet. Update je app en elke keer dat je een Succesreeks van zeven dagen van zondag tot zaterdag voltooit, wordt je Perfecte Weken -nummer met één verhoogd… en dan ga je nooit meer terug. Nu zul je, zelfs wanneer de onvermijdelijke hapering je huidige Succesreeks breekt, je score van alles wat je tot nu toe hebt bereikt niet verliezen.

We willen je helpen je dagelijkse Bijbelgewoonte op te bouwen door langere Succesreeksen bij elkaar te houden. Perfecte Weken laat je dat doen, één week tegelijk. Dus update nu je app en begin met het verzamelen en bewaren van al je perfecte weken.

Nu bijwerken

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans