De winnaars van Youversions Zomeruitdaging 2018 zijn bekend

Twee weken geleden vroegen we je om mee te doen aan onze Zomeruitdaging 2018. Als je 7 dagen op rij meegedaan hebt: goed gedaan! Ergens in de komende dagen word je beloond met je Zomeruitdagingmedaille:

2018 Zomeruitdaging medaille

Je wilt je medailles bekijken, dus ga je naar je profiel en selecteer je medailles. Als je nog niet je 2018 Zomeruitdaging medaille ziet, geen paniek😊! Het kan enkele dagen duren voordat alle medailles zijn uitgereikt.


Winnaar van de hoofdprijs

Gebruikers die tussen 8 juli en 21 juli minstens zeven dagen achter elkaar een daglezing van een Bijbelplan voltooiden zijn opgenomen in een willekeurige loting voor onze hoofdprijs: een t-shirt, stickerpakket, mok, en een Google Home Mini! De resultaten zijn bekend, en de gelukkige winnaar is…

BILL M.

Gefeliciteerd Bill! 🎉


Ontdek leesplannen en houd je Bijbel Succesreeks gaande.

We vertrouwen erop dat de tijd die je in Gods Woord doorbracht tijdens deze Uitdaging, je dichterbij Hem hebben gebracht. En we hopen dat elke dag je hielp te bouwen aan een dagelijkse gewoonte van Bijbellezen. De statistieken van vorige Uitdagingen zijn duidelijk: als je eenmaal van Bijbellezen een dagelijkse gewoonte maakt en dat enkele weken volhoudt, kan dat je helpen om regelmatig de Bijbel te blijven lezen.

We helpen je dat te bereiken, week na week, met korte leesplannen. We bieden duizenden leesplannen aan, met uiteenlopende onderwerpen – en er worden regelmatig meer leesplannen toegevoegd.

Ontdek Leesplannen


Bijbel App

De Bijbel App

Heb je ooit geworsteld om de Bijbel te begrijpen? Dacht je dat het te moeilijk zou zijn om die te lezen, of kon je niet bedenken hoe het op jou van toepassing kan zijn? Speciaal voor jou hebben we de Bijbel App gemaakt. De Bijbel App helpt je de Bijbel in je eigen tempo te verkennen, alleen of (nog beter) met vrienden. Leesplannen voeden je met de Bijbel in korte, dagelijkse selecties, gecombineerd met audio, video of tekst. Die helpen je te begrijpen wat er staat, laten je nadenken over wat het betekent en helpen je de waarheid in je eigen leven toe te passen. Leesplannen doornemen is eenvoudig en leuk. En met duizenden leesplannen om te verkennen (en er worden steeds nieuwe toegevoegd), zul je altijd weer iets nieuws ontdekken. Zoek een Bijbelvertaling (of meerdere) die Gods Woord echt tot leven brengt voor jou: we bieden honderden vertalingen in meer dan duizend talen. En als je liever luistert dan leest, probeer dan de Luisterbijbels.

Bestudeer Gods Woord op je smartphone, tablet, of online op Bible.com.

Download de app

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Frans Portugees Roemeens Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans