Bereid je hart voor op Immanuel.

Kerstkaars

Ben jij klaar voor kerst?

Kun je geloven dat het bijna hier is? Heb je er zin in? Word je nostalgisch? Angstig? In de drukte van het vakantieseizoen is het gemakkelijk om ons te laten afleiden van de ware reden waarom we vieren: het geschenk van Immanuel, “God met ons”.

Advent start vandaag, 2 december, een periode van vier weken voorafgaand aan kerst waarin we nadenken over iets wat echt geweldig is: het wonder van God die ervoor kiest de wereld in menselijke vorm te betreden! We hebben deze leesplannen uitgekozen om je te helpen je hart en geest op één lijn te brengen met Bijbelse waarheden over wie Jezus is en wat Zijn offer betekent voor ons leven vandaag:

Ik wacht op U - een hoopvolle adventsreis
Hij Die Ons Beloofd Is
Kerst brengt Hoop
Advent: Christus komt!
Vreugde! voor jouw wereld! Aftellen naar Kerst

Bekijk meer leesplannen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Frans Portugees Roemeens Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans