Berei jou hart voor vir Immanuel.

Kersfees kers

Is jy gereed vir Kersfees?

Kan jy glo dis amper hier? Maak dit jou opgewonde? Nostalgies? Angstig? In die bedrywigheid van die vakansieseisoen is dit maklik om die rede waarom ons feesvier te vergeet: die geskenk van Immanuel, “God met ons.”

Advent begin vandag, 2 Desember, dit gee ons vier weke voor Kersfees om te reflekteer oor iets waarlik wonderlik: die wonderwerk van God wat besluit het om die wêreld in menslike vorm te betree! Ons het hierdie Leesplanne gekies om jou te help om jou hart en jou verstand voor te berei met Bybelse waarhede oor wie Jesus is en wat Sy offer vandag vir ons lewens beteken:

Ek Wag Hier vir U, 'n Adventreis van Hoop
Die Hoop Van Kersfees
Advent: Christus Kom!
Vreugde! vir Jou Wêreld! 'n Aftelling tot Kersfees

Kyk Na Meer Leesplanne

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Frans Hollands Portugees Roemeens Russies Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans