Je beste zelf begint nu.

2019

2018 is voorbij. We krijgen de kans een nieuwe start te maken. Wil je je leven veranderd zien in 2019? Je kunt het. Alles wat nodig is, is een eenvoudige gewoonte. Begin eenvoudig één keer per dag dit ene kleine ding consequent te doen:

Lees elke dag de inhoud van één Leesplan. Denk die dag af en toe aan hetgeen je gelezen hebt en wat het betekent voor je leven. Het kost je maar enkele minuten. Maar na verloop van tijd zullen die minuten bijdragen tot grote veranderingen.

Start met een van deze Leesplannen, nu meteen.

Word een wonder voor iemand!
Laten we samen de Bijbel lezen (januari)
Eén Woord dat je leven zal veranderen
60 om te beginnen
21 dagen vasten

Bekijk meer leesplannen

Serieus, begin nu.


Succesreeks

Zet Gods Woord op de eerste plaats.

Succesreeks helpt je een gewoonte op te bouwen door je te laten zien hoeveel dagen achtereen je de Bijbel App gebruikt hebt. Als het ernaar uitziet dat je een dag gaat missen, stuurt de Bijbel App je een herinnering. Succesreeks beloont je zelfs met een speciaal minifeestje als je een nieuwe mijlpaal bereikt.

“Ik ben dol op Streaks! Mijn doel is elke dag de Bijbel te lezen… Dit heeft invloed op elk aspect van mijn leven: hoe ik als ouder ben, hoe ik mijn bedrijf run en hoe ik mijn kerk dien! Alles verandert wanneer Hij op de eerste plaats staat!”

BIBI S.

Zoek naar Succesreeks in je Thuisscherm en begin dit jaar je dagelijkse Bijbelgewoonte op te bouwen!

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Frans Portugees Roemeens Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans