Voor de vaders die je inspireren…

Versafbeelding voor Psalmen 103:13

Dank God voor vaders.

Denk aan de vaderfiguren die een positieve impact hebben gehad in je leven. Misschien hebben ze wijsheid gedeeld, je aangemoedigd, beschermd, waren ze er toen je ze nodig had of hebben ze je tijdig de begeleiding gegeven die je nodig had.

Laat die mannen weten waarom ze belangrijk zijn door een bemoedigend woord uit de Bijbel te delen: zoals bijvoorbeeld een versafbeelding uit je Bijbel App. Het kost maar weinig tijd om een vader te laten weten dat je om hem geeft.

Deel deze versafbeelding


Vader en kind

Voor vaders:

Ben je op zoek naar goddelijke inzichten in hoe je mensen die het belangrijkst voor je zijn kunt leiden? Dan hebben we een lijst met leesplannen samengesteld om je te helpen. Elk van deze leesplannen kunnen je helpen meer van Gods Vaderhart te zien en je op een speciale manier te verbinden met je familie.

Christen Zijn Op Je Werk
Vrij van woede en boosheid
Het wilde leven
Word de vader die God jou wil laten zijn

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Frans Portugees Roemeens Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans