Vir die pa’s wat jou inspireer…

Versbeeld vir Psalms 103:13

Dank God vir Vaders.

Dink na oor die vaderfigure wat ‘n positiewe impak in jou lewe gemaak het. Dalk het hulle hul wysheid gedeel, jou bemoedig, jou beskerm, was daar toe jy hulle nodig gehad het, of het gepaste leiding gebied.

Wys vir daardie mans dat hulle saak maak deur ‘n bemoedigende woord uit die Skrif met hulle te deel: soos bv. ‘n versbeeld uit jou Bybel Toep. Dit neem net ‘n oomblik om ‘n pa te laat weet dat jy omgee.

Deel die Versbeeld


Pa en kind

Vir Pa’s

Ons het ‘n lys van Leesplanne saamgestel wat jou sal help om die mense vir wie jy die meeste omgee, met goddelike insig te lei. Enige een van hierdie Leesplanne sal jou help om meer van God se Vaderhart te ontdek en op ‘n spesiale manier met jou gesin om te gaan.

Radikale Wysheid: 'n 7-Dag Reis vir Vaders
Man van God
'n Sorgvrye Lewe
Word Die Pa Wat God Wil Hê Jy Moet Wees

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Frans Hollands Portugees Roemeens Russies Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans