Wie zal voor jou bidden?

Ken jij iemand die jou wil bemoedigen?

Wandelende vrienden

”Terwijl ik de Psalmen op mijn telefoon las, vroeg ik mijn man of hij het goed vond dat ik het hoofdstuk hardop zou voorlezen in verschillende vertalingen. Sindsdien lezen we elke avond samen enkele hoofdstukken voordat het licht uitgaat. Het heeft de dynamiek in ons huwelijk totaal veranderd.”

Debbie L.

Ken je iemand die jou wil liefhebben?

Vrienden op strand bij zonsondergang

Ken je iemand die jou wil inspireren?

Vrienden lopend in het veld

”Ik heb meer toegang tot de gedachten van God via de inzichten van vrienden. Ook ben ik verbonden met veel vrienden over de hele wereld. We delen en moedigen elkaar aan. Geweldig!”

Eme I.

Ken je iemand die jou wil uitdagen?

Vrienden bovenop een berg

Ken je iemand die voor jou wil bidden?

Vrienden bidden voor man

De Bijbel staat vol verhalen van mensen die feestvieren in goede tijden… en die elkaar helpen in moeilijke tijden. Je hebt relaties nodig met goede en betrouwbare vrienden. En zij hebben jou nodig.

Nodig vrienden uit in de Bijbel App.

Vind vrienden


Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans