Voltooi een kerst- of adventleesplan…

Kerstuitdaging 2019 medaille

Pak de Kerstuitdaging 2019 medaille uit!

Het aftellen tot kerst is begonnen! In deze tijd van het jaar kunnen de verplichtingen rond de feestdagen je makkelijk afleiden van het zoeken naar intimiteit met Immanuël, “God met ons”. Daarom hebben we de Kerstuitdaging bedacht: om na te denken waarom we dit feest vieren.

Voltooi een kerst- of adventleesplan tussen nu en 31 december en je wint onze Kerstuitdaging 2019 medaille! Start één van de kerst- of adventleesplannen uit onderstaande lijst. Als je er al één aan het lezen bent, ga er dan vooral mee door.

#OpreisdoorLukas - Lukas 2
Noël: kerst is voor iedereen
Advent Voor Jou
Hij Die Ons Beloofd Is
Advent aanbidding
Alles is rustig: ontvang deze Kerst de rust van Jezus
Kerst brengt Hoop
Ik wacht op U - een hoopvolle adventsreis
Het Kerstverhaal

Bekijk meer kerstleesplannen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans