Voltooi ‘n Kersfees- of Advent Leesplan…

2019 Kersfees Uitdaging Kenteken

Maak die 2019 Kersfees Uitdaging Kenteken oop!

Die aftelling na Kersfees het begin! Hierdie tyd van die jaar kan vakansie planne ons maklik weerhou van intimiteit met Immanuel, “God met ons”. Daarom het ons die Kersfees Uitdaging geskep: om te besin oor die rede waarom ons hierdie seisoen vier.

Voltooi enige Kersfees- of Advent Leesplan tussen nou en 31 Desember en jy sal ons 2019 Kersfees Uitdaging Kenteken verdien! Begin enige Kersfees- of Advent Leesplan hier onder, of as jy alreeds besig is met ‘n Kersfees- of Advent Leesplan, gaan voort daarmee.

Noël: Kersfees Is Vir Almal
Advent Bewondering
Alles Rus: Ontvang Hierdie Kersfees Jesus se Rus
Die Hoop Van Kersfees
Ek Wag Hier vir U, 'n Adventreis van Hoop
Die Kersfees Storie

Sien meer Kersfees Leesplanne

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans