Mis je je vrienden? Ontmoet ze hier:

Vrouw kijkt op haar telefoon

Blijf in contact met
je vrienden.

De Bijbel staat vol verhalen van mensen die in goede tijden met elkaar feestvieren… en elkaar helpen in moeilijke tijden. Je hebt relaties nodig met goede vrienden die je kan vertrouwen. En nu, misschien meer dan ooit, hebben ze jou nodig.

Ken je iemand die jou wil bemoedigen?

“Terwijl ik de Psalmen op mijn telefoon las, vroeg ik mijn man of hij het goed vond dat ik het hoofdstuk hardop zou voorlezen in verschillende vertalingen. Sindsdien lezen we elke avond samen enkele hoofdstukken voordat het licht uitgaat. Het heeft de dynamiek in ons huwelijk totaal veranderd.”
Debbie L.

Ken je iemand die jou wil liefhebben?

Ken je iemand die jou wil inspireren?

“Door de visies van vrienden heb ik meer inzicht gekregen in Gods gedachten. Ik ben ook verbonden met vele vrienden over de hele wereld. We delen en we bemoedigen elkaar. Geweldig!”
Eme I.

Ken je iemand die jou wil uitdagen?

Ken je iemand die voor jou wil bidden?

Nodig nu je vrienden uit bij jou
in de Bijbel App.

Nodig vrienden uit

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans