Mis jy jou vriende? Ontmoet hulle hier:

Vrou wat na selfoon met sosiale media ikone kyk

Bly in kontak met
jou vriende.

In die Bybel is daar baie verhale oor mense wat in goeie tye saam feesvier… en mekaar deur die moeilike tye help. Jy het verhoudings met goeie vriende nodig wat jy kan vertrou. En nou, dalk meer as ooit, het hulle jou nodig.

Wie ken jy wat jou sal bemoedig?

“Ek het deur die Psalms op my selfoon gelees. Ek het my man gevra of hy sou omgee as ek een hoofstuk in verskillende Bybelweergawes hardop lees. Sedert daardie dag lees ons elke aand ‘n hoofstuk of twee voordat ons die lig afsit. Dit het die dinamika van ons huwelik totaal en al verander.”
Debbie L.

Wie ken jy wat jou sal liefhê?

Wie ken jy wat jou sal inspireer?

“Ek kry beter toegang tot God se denke, deur die perspektiewe van my vriende. Ek het ook met baie vriende regoor die wêreld kontak gemaak, en ons deel gedagtes en bemoedig mekaar. Dis wonderlik!”
Eme I.

Wie ken jy wat jou sal uitdaag?

Wie ken jy wat vir jou sal bid?

Nooi jou vriende uit om nou by jou
in die Bybeltoep aan te sluit.

Nooi Vriende Uit

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans