Eén uitnodiging kan iemands leven veranderen.

Bijbel App Pushmelding

Bijbel App

Bijbel

nu

Jan wil een leesplan lezen met jou.

Bijbel App Pushmelding

Dit is waarom gemeenschap belangrijk is…

Alex was verdwaald. Hij en zijn vrouw hadden een aantal slechte beslissingen genomen en ze voelden zich doelloos. Maar toen nodigde iemand Alex uit voor een YouVersion Leesplan groep. Dankzij deze uitnodiging ontdekte Alex de kracht van Gods Woord en hij gaf zijn leven aan Jezus. Een jaar later deed zijn vrouw hetzelfde.

“Nu ben ik de leider van een YouVersion leesplan groep, lezen mijn vrouw en ik dagelijks samen in Zijn Woord, en hoor ik nog steeds bij dezelfde YouVersion leesplan groep… maar zij zijn nu mijn broeders in Christus en dierbare vrienden.”
— Alex

Huwelijk

Wanneer je iemand uitnodigt om een leesplan met je te lezen, nodig je diegene uit om de levensveranderende kracht van Gods Woord te ervaren.

Begin vandaag een Leeskring en zie hoe God werkt door jullie gelovige besluit om Hem te volgen, terwijl je discipelen maakt.

Begin een leeskring

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans