Een uitnodiging kan iemand se lewe verander.

Bybeltoep Kennisgewing

Die Bybel Toep Embleem

Die Bybel

nou

Dirk wil ‘n leesplan saam met jou lees.

Bybeltoep Kennisgewing

Dis hoekom gemeenskap saak maak…

Alex was verslae. Hy en sy vrou het ‘n paar slegte keuses gemaak en hulle het doelloos gevoel. Iemand nooi Alex toe uit na ‘n YouVersion Leesplan groep. As gevolg van die uitnodiging het Alex die krag van God se Woord ontdek en sy lewe vir die Here gegee. ‘n Jaar later het sy vrou in sy voetspore gevolg.

“Nou is ek die leier van ‘n YouVersion Leesplan groep, ek en my vrou lees elke dag sy Woord saam, en ek is nog steeds in dieselfde YouVersion Leesplan groep… maar hulle is nou my broers in Christus en goeie vriende.”
— Alex

Huwelik

Wanneer jy iemand uitnooi om ‘n Leesplan saam met jou te doen, nooi jy hulle om die lewensveranderde krag van God se Woord te beleef.

Begin vandag ‘n Leesplan saam met Vriende en kyk wat God doen deur middel van jou geloofsvervulde besluit om Hom te volg, terwyl jy dissipels maak.

Begin ‘n Leesplan saam met Vriende

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans