Vind hier hoop voor vandaag.


LAAT UW GOEDERTIERENHEID OVER ONS ZIJN, HEERE, ZOALS WIJ OP U HOPEN.

Psalm 33:22

Berghelling

Het is een moeilijk jaar geweest. Maar wat er ook gaande is in jouw leven, weet dat je geliefd bent. Besteed iedere dag een paar minuten om jezelf te herinneren aan de hoop die we in Jezus hebben. Voeg dit gebed toe aan je gebedslijst, en probeer een van deze leesplannen over hoop.


Een gebed om vreugde en hoop

Vader, herstel in mij de vreugde van uw redding. Neem mijn benauwde geest van mij weg en verkwik mij met een geest van hoop. Schenk me alstublieft vreugde en vrede, en vernieuw mijn kracht. Bescherm mij en mijn gezin tegen problemen, Heer. En schenk ons een lied van vreugde voor U. Amen.

Bewaar dit gebed


Leesplannen over hoop

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans