Hier is ‘n bietjie hoop vir vandag.


HOU U LIEFDE OOR ONS, HERE, WANT ONS STEL ONS VERTROUE IN U.

PSALM 33:22

Berghang

Dit was ‘n rowwe jaar. Maar wat ook al in jou lewe aangaan, weet dit: Jy is geliefd. Neem elke dag ten minste ‘n paar minute om jouself te herinner aan die hoop wat ons in Jesus het. Voeg hierdie gebed by jou gebedslys en lees een van hierdie leesplanne oor hoop.


‘n Gebed vir Vreugde en Hoop

Vader, gee my asseblief weer die vreugde van u verlossing. Verwyder die gees van swaarmoedigheid van my af, en verkwik my met ‘n gees van hoop. Skenk my asseblief vreugde en vrede en vernuwe my krag. Beskerm my en my gesin teen probleme, Here. En gee ons ‘n loflied vir U. Amen.

Stoor Hierdie Gebed


Leesplanne oor Hoop

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans