Waar ben jij bij betrokken?

Persoon aan de telefoon

Samen kunnen we de toekomst vormgeven.

Dus kijken wij niet naar wat zich voor onze ogen afspeelt, maar wij kijken uit naar wat wij nu nog niet zien. Alle zichtbare dingen zijn tijdelijk, maar de dingen die nu nog niet zichtbaar zijn, zullen eeuwig blijven.

2 Korinthiërs 4:18

Nog maar een paar weken geleden vierden we 500 miljoen YouVersion-installaties. Dat aantal betekent dat honderdduizenden mensen — uit verschillende landen, die verschillende talen spreken — op reis zijn dichter naar God toe … elke seconde.

00:01

In één ENKELE seconde…

2 mensen installeren YouVersion

1.179 mensen openen een hoofdstuk uit de Bijbel

227 mensen luisteren naar een hoofdstuk met audio

4 mensen starten een leesplan

11 mensen delen een tekst via sociale media

Dat gebeurt er in EEN seconde, elke seconde van elke dag.

Terwijl we vieren wat deze cijfers betekenen, weten we dat er nog steeds miljarden mensen over de hele wereld geen contact hebben met God via zijn Woord.

YouVersion is op een missie om dat te veranderen, en we willen jou uitnodigen om er deel van uit te maken.

Als je er één seconde over nadenkt dat jouw bijdrage geen invloed zal hebben — dat waar jij deel van uitmaakt er niet toe doet — herinner je dan wat God gedaan heeft in diezelfde seconde: Hij is overal in de wereld levens aan het veranderen, elke seconde van elke dag.

Nu 2021 ten einde loopt, nodigen we je uit om je ogen te richten op wat je niet kunt zien. Laat elke seconde meetellen door ervoor te kiezen te investeren in de eeuwigheid.

Doneer nu

FacebookOp Facebook delen

TwitterOp Twitter delen

E-mailVia e-mail delen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Vietnamees