YouVersions 21-dagarsutmaning: Du kan vinna en iPad 2 eller en Kindle Fire!

YouVersion’s 21-Day ChallengeOm du någonsin har försökt etablera en daglig vana att läsa Bibeln, vet du hur svårt det kan bli att få tid att läsa i ett stressat liv, speciellt när du precis börjat. Många personer i YouVersion-gemenskapen har sagt att en läsplan hjälper dem att läsa mer i Bibeln, oftare. YouVersion erbjuder redan mer än 200 läsplaner för att hjälpa dig att hitta någon som passar dig. Börja idag och håll igång 21 dagar framåt, så lägger vi till en extra morot: 21-dagarsutmaningen!

 

Allt du behöver göra för att delta är att hålla minst en Läsplan uppdaterad i 21 dagar i rad. Alla som fullföljer 21 på varandra följande dagar i en läsplan kommer att få det speciella emblemet “21-dagarsutmaning” på sin YouVersion-profil. Och vi kommer att lägga till dig i en dragning med chans att vinna en av följande:

 • iPad 2
 • Kindle Fire
 • YouVersion T-shirt och klistermärken

Fullständiga detaljer finns nedan i de officiella reglerna. Följ oss​​, berätta för dina vänner … och fortsätt läsa!

Så här fungerar det:

 • Om du inte redan har ett gratis YouVersion-konto, registrera dig nu.
 • Fullfölj varje schemalagd dag i en läsplan på YouVersion med början 1 februari (idag) fram till tisdagen den 21 februari.
 • Godtagbara planer är valfri läsplan som påbörjades mellan 1 januari 2012 och 1 februari 2010 kl 23:59 (slutet av dagen). Beräknat enligt Central Time USA (GMT -6). (i sverige 2 februari kl 06:59)
 • Om du prenumererar på mer än en läsplan behöver du bara fullfölja 21 på varandra följande dagar på en av dem.
 • Kontrollera att planen du tänker läsa under 21-dagarsutmaningen fortsätter fram till åtminstone 21 februari. (Du kan kontrollera din plans kalender i inställningar, antingen i Bibelappen™ eller på YouVersion.com.)
 • Lyssning på ljudöversättningar räknas.
 • Oavsett om du läser, lyssnar eller registrerar dig för att få din plan via e-post, försäkra dig om att du bockat av varje text för varje dags läsning.
 • Missa inte eller hoppa över någon dag!
 • 23 vinnare kommer att väljas vid en slumpmässig dragning av de som fullföljt. Tillgängliga priser är listade ovan: Apple iPad 2 (1), Amazon.com Kindle Fire (1) och YouVersion T-shirt/klistermärken (21).

Det här inlägget finns även på: Engelska Tyska Spanska Franska Holländska Portugisiska Ryska Kinesiska (förenklad) Kinesiska (traditionell) Koreanska