🎉 Die Bybel Toep word vandag 10!

Die Bybel Toep word 10

Gelukkige herdenking! Die YouVersion Gemeenskap vier vandag 10 jaar!

Die Bybel Toep is amptelik op 10 Julie 2008 bekendgestel, toe dit in Apple se Toep gedebuteer het as een van die heel eerste toeps wat vir die iPhone beskikbaar was.

Maar dit was net die begin…

Bo en behalwe die Bybel Toep se oorspronklike Hoogtepunte, Boekmerke en Nota-funksies, het ons sedertdien Planne, Oudio-Bybels, Vriende, Vers-beelde en Verken Emosie-soektogte bygevoeg – om net ‘n paar te noem. Mettertyd het vrygewige uitgewer-vennote ons deurlopend van Bybels en inhoud voorsien. En passievolle gebruikers net soos jy het hul tyd en talente vrywillig aangebied om mense met ondersteuningsvrae te help en om die toep-ervaring in baie tale vertaal.

Dankie dat jy by hierdie beweging van God aangesluit het.


10 jaar viering van die Bybel Toep

Vier saam met ons! Kom ons brei die Woord, saam uit.

Het jy geweet dat wanneer jy die Bybel Toep op sosiale media deel, jy help om die impak van hierdie Toep te vergroot? Sluit vandag by ons vieringe aan deur die Bybel Toep op jou gunsteling sosiale platforms te deel (moenie vergeet om @youversion te merk nie en gebruik die hutsteken #bibleapp10).

Deel

Afrikaanse Bybel App
Nuwe Lewende Vertaling + Klank Bybel

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Frans Hollands Portugees Roemeens Russies Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans